Lengde
390 CM
12,8 FT
Bredde
172 CM
5,6 FT
Vekt uten motor (kg)
74
164 Lbs
Opptil
30 HK
30 HK
Stammelengde
S
S
Antall personer
7
7
CE-kategori
C
C
Pris fra (inkludert minste motoralternativ)
kr 8 600

Hva er Zodiac Cadet-serien? 

Cadet Roll-up

Cadet roll-up er en serie Zodiac-joller av de minste størrelsene, med spilledørk (roll-up dørk) og enkel montering. Disse kan monteres ferdig på under 30 minutter og plasseres enkelt i den medfølgende oppbevaringsposen (bærebag). Roll-up-dørken gir et fast underlag som også er komfortabelt. Båten tar begrenset med plass og kan derfor enkelt lagres i boden på hytta eller hjemme i den medfølgende posen. Den får også enkelt plass i bagasjerommet på bilen og er dermed super i bruk til og fra sjøen. Cadet Roll-up er en populær båt blant barn og barnefamilier og er en flott båt for barna å lære hvordan de skal kjøre båt.

 Cadet Aero

Cadet Aero-serien er på lik linje med Roll-up-serien laget for å være enkel i montering og bruk. På under 30 minutter går du fra båten i den medfølgende oppbevaringsposen (bærebagen) til båt klar til bruk. Cadet Aero har en oppblåsbar dørk som gir et behagelig sitteunderlag, spesielt populært blant barna. Båten egner seg derfor som et perfekt sted for barna å lære seg båtkjøring. Båten får plass i bagasjerommet på bilen, og oppbevaringen i den medfølgende posen gjør at den er enkel å håndtere når den er ferdig i bruk. Aero-serien veier også lite (eksempelvis veier Cadet Aero 230 kun 26 kg), noe som gjør håndteringen enkel og grei.

Se priser og be om tilbud på Zodiac Cadet her

 Cadet Alu

Zodiac Cadet Alu er en serie joller med fleksibel bruk og enkel montering. Båtene har en sammenleggbar aluminiumsdørk, en dørk som både tåler mye og gir et stabilt underlag. Denne typen Cadet-modell er populær i bruk.

Hvilke bruksområder passer Zodiac Cadet-joller for?

Cadet-jollene er supre tilleggsbåter for enten praktisk bruk eller kun for moro. Gummijollene er solide, pakkes raskt og praktisk opp og ned, og tar liten plass ved vinterlagring eller lagring mellom bruk. De typiske bruksområdene for Cadet-joller er:

  • for hyppig bruk i sjøen og lagring hjemme
  • for bruk på hytte/camping/landsted
  • for bruk i slep eller som ekstrabåt til storbåt

 Cadet RIB aluminium DL

Zodiac Cadet RIB aluminium DL er en serie små RIB-båter med fokus på god plass og smarte løsninger. Båtene har et solid skrog i aluminium og leveres i størrelsene 3 meter til 3,9 meter. Dette gjør Cadet RIB aluminium DL til solide og sjødyktige små RIB´er, med plass til 5-6 personer.

Galleri

Video