Lengde
688 CM
22,6 FT
Bredde
254 CM
8,3 FT
Vekt uten motor (kg)
950
2095 Lbs
Tankkapasitet
200 L
53 GAL
Opptil
300 HK
300 HK
Stammelengde
XL
XL
Maks antall personer
12
12
CE-kategori
C
C
Pris fra (inkludert minste motoralternativ)
kr 730 300
4 kryssholt

8 håndtak på tube

Avtagbar pontong

Badeplattform

Baugrulle

Bensintank

Halegatt

Hydraulisk styring

Inflator m/manometer

Konsoll med integrert sete i front

Lanterner

Lasterom for vannsportutstyr

Reparasjonsutstyr

U-sofa med 2 benker

Medline 6.8 - kjøreglad RIB med høy komfort.

Dette er båten for deg som har fokus på sjødyktighet og komfort i én og samme pakke. Båtens U-sofa gjør Medline 6.8 raskt til favoritten i familien, og for deg som fører vil du oppleve båten som sikker både i fart og røff sjø. Prikken over i´en: Zodiacs fargeutvalg gjør at du selv kan velge om du vil ha full oppmerksomhet når du ankommer marinaen i sommer. I Zodiac Medline 6.8 får du interiørutførelse i høy kvalitet, signert Serge Ferrari.

Båten har to områder for avslapning og rekreasjon, én solseng i baugen og en u-sofa som raskt kan gjøres om til solseng på akterdekket. Designet med god oppdrift kan Medline 6.8 huse inntil 14 personer, her har du god plass til å ta med familien og venner på tur under den varme sommersolen. Medline 6.8 er også en av de mest praktiske landsstedsbåtene på markedet, med sterke pontonger som gjør den praktisk og stødig i bruk.

Båten møter dine primære behov fra en RIB; enkel å laste/losse, enkel å manøvrere og stødig i sjøen. Legg til det lille ekstra i komfort og utførelse, så får du en fantastisk sommeropplevelse i skjærgården. Zodiac Medline 6.8 kan leveres med utstyrspakke "Medline 6.8", en pakke vi har laget spesielt for deg. Her får du 9-tommer Garmin navigasjonsverktøy, høytaler (bluetooth), og bunnstoff. Dermed kan navigere deg trykt rundt til lyden av sommermusikk.

Gallery