Lengde
610 CM
20 FT
Bredde
254 CM
8,3 FT
Vekt uten motor (kg)
760
1676 Lbs
Tankkapasitet
200 L
53 GAL
Opptil
175 HK
175 HK
Stammelengde
XL
XL
Maks antall personer
15
15
CE-kategori
C
C
Pris fra (inkludert minste motoralternativ)
kr 621 400
2 x tauringer akter

Akterbenk m/modulbaserte seter

Avtagbar pontong

Baugrulle

Baugtrinn

Baugøye

Bolster med integrert lagringsplass

Halegatt

Inflator m/manometer

Kjøleboks (ikke elektrisk) 54L

Koppholdere

Kryssholt akter x2

Kryssholt baug

Lanterner

Lensepumpe

Låsbar aktertofte

Mekanisk styring

Påfyllingsventiler pontong

Reparasjonsutstyr

Tauvverk x2 på pontong

Tiltbar konsoll

USB og 12V-uttak

Vannski/wakeboard stuerom

Vindskjerm

Øsekar

Open 6.5 - med fokus på deg og de du har med deg.

Med Open 6.5 har vi fokus på familien og turbehovene, samtidig som det er lagt stor vekt på de praktiske egenskapene du forventer av en RIB. Med en slank cockpitsignatur, sørger Open 6.5 for å gi deg godt med dørkplass, nok med rom til lagring og ikke minst den gode plassen for å bevege deg fritt rundt. Pontongene gir deg god stabilitet, også i høyere hastigheter.

Cockpit og baug.

Cockpiten i Zodiac Open 6.5 er tilpasset norske forhold, med høy og bred vindskjerm, samtidig som cockpiten har en smal utforming og gir deg enkel passasje fra baug mot akter. I konsollen finner du også et stort, tørt, stuerom for bagasje for transport til og fra hytta, eller matvarer og lignende. Bagasjen eller varene kan enkelt lastes inn i konsollen fra baugen, hvor luken i konsollen er hengslet på oversiden. Dette gjør at du får en lett tilgang for å laste inn og ut. Konsollen består også av en solid rør-ramme, som er god å holde seg i og gir båten et tøft preg. Her er også lanterne montert. Baugseksjon Baugen i Zodiac Open 6.5 kjennetegnes av et bredt innsteg, og har god plass til bagasje eller utstyr. Her finner du også kryssholt for fortøyning, enkelt tilgjengelig for raskt å kunne fortøye båten.

Oppdag Zodiac Open 6.5

Se produktgjennomgangen av Zodiac Open 6.5 og opplev alle egenskapene og utstyret båten gir deg.

Akterdekk.

Open 6.5 har en komfortabel aktersofa, hvor du har god plass til flere passasjerer. Velger du targabøylen rundt akter av Open 6.5 gir du båten et ekstra tøft og sportslig preg. Under aktersofaen finner du også praktisk og godt stuerom. Båten kan utstyres med akterplattformer ved behov, noe som gir deg økt plass ved bading. Badestige kan også monteres uten at du velger akterplattformene.