Lengde
734 CM
24,1 FT
Bredde
290 CM
9,5 FT
Vekt uten motor (kg)
1150
2536 Lbs
Tankkapasitet
300 L
80 GAL
Opptil
300 HK
300 HK
Stammelengde
XL
XL
Antall personer
14
14
CE-kategori
C
C
Pris fra (inkludert minste motoralternativ)
kr 912 100
4 kryssholt

Avtagbar pontong

Badeplattform

Baugrulle

Baugøye

Hydraulisk styring

Inflator m/manometer

Konsoll med integrert sete i front

Koppholdere

Lanterner

Lasterom for vannsportutstyr

Lensepumpe

Reparasjonsutstyr

Tiltbar konsoll

Medline 7.5 - unn deg det lille ekstra på sjøen

Zodiac Medline 7.5 er en perfekt kombinasjon av praktisk RIB og komfortabel dagsturbåt. Fra baug mot akter har Medline 7.5 løsninger som innbyr til avslapning og muligheten for å legge vekk hverdagens mas og stress. Båten er en utpreget sommer-RIB, med en nett og praktisk styrekonsoll hvor du har god plass.

Baug.

Baugen på Medline 7.5 er karakterisert av et stort solsengområde, med god plass til hele familien. Dette blir raskt et av favorittområdene om bord, og det praktiske baugtrinnet fungerer godt å hoppe/bade fra. Under solsengen finner du en baugluke og et stort stuerom for puter eller bagasje. Plassen bakover mot styrekonsollen oppleves også som stor og fremsiden av konsollen er laget som en god sitteplass.

Styrekonsoll og benk.

Styrekonsollen på Medline 7.5 er bred, men oppleves samtidig som nett og praktisk. Utformingen gir god plass på dekk, og god plass til å passere fra baug til akterdekk uten å gå på pontongene. Under konsollen har du et stort stuerom, og under sittebenken har du tilgang på pantry og utslagsvask hvis du ønsker dette. Her finner du også båtens kjøleskap hvis du velger å få båten levert med det. Sittebenken har også god sidestøtte og sitteputen kan justeres opp ved behov.

Akterdekket.

Akterdekket på Medline 7.5 er stort, romslig og med smarte løsninger for passasje til baug og badeplattformer. Båten kan også leveres med bimini og targabøyle noe som gir deg muligheten til å skape en lun atmosfære i sofagruppen akter. Denne sofagruppen kan gjøres om til en stor solseng, som med bimini demontert blir et flott sted å nyte solen, eller med bimini montert blir et avslappende sted i skyggen på varme sommerdager. På babord side finner du en praktisk gjennomgang til akterdekket uten å måtte gå på pontongene. Medline 7.5 kan utstyres med store badeplattformer og badestige, noe som gjør det enkelt å nyte et bad i den varme sjøen Her finner du også båtens dusj-kit hvis du velger dette som ekstrautstyr til din båt.

Galleri

Video