Båtsesongen nærmer seg - nå kan du se flere Zodiac-modeller hos Gromstad Bil & Båt i Kragerø

Siden 1958 har Gromstad Bil & Båt solgt båter og båtmotorer i Kragerø og kan kalles en institusjon i bybildet i Kragerø. Gromstad har opparbeidet seg en høy kompetanse på Zodiac, som i en årrekke har vært et av de mest populære RIB-merkene i Norge. Vi tok en prat med salgssjef Runar Gautefald, som kunne fortelle oss om en god utstilling av Zodiac-båter i hallen rett ved innfartsåren til Kragerø by.

" Zodiac-båtene er et utrolig godt utgangspunkt for problemfritt båthold, godt tilpasset behovene kundene våre har her i Kragerø, enten det er fastboende eller hytteturister. Vi har i år flere modeller utstilt i hallen vår, og har god plass for deg som ønsker å bruke litt tid for å ta en nærmere titt på modellene.", sier Gautefald.

 

Zodiac-modellene du finner utstilt i hallen hos Gromstad Bil & Båt er:

 

"Vi vil fremover også ha flere modeller utstilt, så det er bare å ta turen innom. Det er enkel tilgang til butikken vår ved siste avkjørsel før Kragerø by, og vi ligger flott til nede ved vannet med god plass for parkering. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig båtprat her hos oss", avslutter Gautefald.

 

Ønsker du å lese mer om Gromstad Bil & Båt, eller se oversikten over hvilke båter de har tilgjengelig for årets sesong kan du besøke de her: www.gromstadbat.no